Rezervoni Takimin Tuaj Te Ardhshem

Porta Automatike Mario

Hapësit automatik të portave po bëhen shumë të popullarizuara për portat e banimit, komerciale dhe industriale. Ato ofrojnë një nivel të lartë sigurie dhe komoditeti, duke ju lejuar të hapni portën tuaj me shtypjen e një butoni nga siguria e automjetit tuaj.

Sherbimet Tona

Swing Gates

Sliding Gates

Garage Doors

Sectional Doors

Folding Doors

Rolling Shutters

Barriers

Control Panels

Radio Transmitters

Opening Access

Safety & Signal Alarm

Automatic Pool Gates

Porta Automatike Mario Me Eksperience 10 Vjecare Ne Treg

Hapësit automatik të portës janë hidraulike ose elektromekanike. Hapësit e portave hidraulike përdorin lëngje hidraulike për të funksionuar; Hapësit e portave elektrike përdorin energjinë nga rrjeti elektrik për të funksionuar.

Hapësit automatik të portës drejtohen ose nga vidat ose nga vidhosja, dhe përdorin hapëse krahu ose hapëse nëntokësore.

Portat rrëshqitëse janë një zgjedhje popullore për njerëzit në zona banimi, komerciale dhe industriale për shkak të përfitimeve të tyre të mëdha.

Këto pajisje mekanike mund të automatizohen për tu kyçur dhe zhbllokuar, hapur dhe mbyllur, me një transmetues pa tel ose një pajisje manuale.

Për të siguruar që hapësi automatik i portës suaj do të funksionojë ende pa energji elektrike, prodhuesit i kanë pajisur me panele diellore. Pra, nëse keni një ndërprerje ose dikush ndërpret energjinë në shtëpinë tuaj, porta juaj do të funksionojë siç duhet.

Projekte Te Perfunduara

Persona Te Kenaqur

Vite Eksperience

Produkte Cilesore

Projektet e Fundit

Porta Automatike Mario me nje eksperience 10 vjecare ne treg

Në Porta Automatike Mario ne ofrojmë një nga gamat më të mëdha të pajisjeve të automatizimit të portave të disponueshme në të gjithë Shqiperinë. Ne kemi mbi 10 vjet përvojë në industrinë e kontrollit të hyrjes dhe mund të sigurojmë këshilla të ekspertëve për t’ju ndihmuar të gjeni zgjidhjen e duhur të portave.

Ne jemi krenar që jemi të njohur në të gjithë Shqipërinë për cilësinë, besueshmërinë dhe mbështetjen tonë teknike. Për më shumë informacion në lidhje me Sistemet Automatike të Portave dhe si mund të ndihmojmë me projektin tuaj, na kontaktoni tani.

F.A.Q – Pyetje me te shpeshta

Në këtë seksion mund të gjeni përgjigje për shumicën e pyetjeve që mund të keni në lidhje me shërbimet tona. Nëse nuk gjeni përgjigjen e pyetje që ju keni, ju lutem na kontaktoni.
Cili produkt automatizimi është i përshtatshëm për mua?
Produktet tona të Automatizimit janë zgjedhur për t’iu përshtatur situatës tuaj personale. Ne nuk i vendosim klientët tanë në një zgjedhje jo të mirë. Nevojat e klientit tonë janë po aq unike sa janë produktet tona.
Çfarë ndodh nëse kam një problem me portën time?
Telefononi në zyrën tonë në +355 68 229 9994 dhe një nga stafi ynë miqësor do të bëjë çmos për t’ju ndihmuar përmes telefonit, Nëse nuk mund të ndihmojmë përmes telefonit mund të caktojmë një nga teknikët tanë të shërbimit që të vijë tek ju dhe tu japë zgjidhje problemit tuaj.
A mund të marr pjesë rezervë të tilla si telekomanda nga Porta Automatike Mario?
Po, Ne kemi pjesë rezervë për produktet që instalojmë?
A kontrollojnë telekomandat e Porta Automatike Mario lloje te tjera portash?
Po, Ne kemi një gamë të madhe të telekomandave zëvendësuese për një larmi prodhuesish.
A e ofron shërbimin e servisit Porta Automatike Mario?
Po, Ne mund të servisojmë dhe automatizojmë dyert e garazheve me rrota dhe sektoriale kur keni një portë automatike.
Sa kohë duhet për të instaluar dhe automatizuar plotësisht portat e mia?
Koha juaj është shumë e rëndësishme për ju, gjë që e bën atë të rëndësishme për ne. Ne mundohemi të mbarojmë projektin drejt kohës më të shkurtër, megjithëse secili projekt është unik dhe afatet kohore mund të ndryshojnë.
Porta ime është bllokuar, si ta hap?
Në Porta Automatike Mario ne mund të rregullojmë çdo markë ose model të portës automatike, dhe ne ofrojmë shërbimin 24 orë 7 ditë në javë ndihmë telefonike dhe në rast emergjente ne vijmë në ambjentin ku ju keni problemin dhe ju japim zgjidhje ne kohë rekord.

Opinioni i Klienteve Tane

“Ne kishim portën tonë të mekanizuar e cila ishte instaluar më parë nga Porta Automatike Mario, e servisuar plotësisht. Përveç kësaj, porta e këmbësorëve po jepte probleme për shkak të zhvendosjes së tokës, tërmetit, kushteve të motit të thatë dhe të lagësht. Tekniku ishte i shpejtë, i besueshëm dhe profesionist. Ai mori kohë për të gjetur një zgjidhje për të rregulluar portën anësore. Më bëri shumë përshtypje shërbimi i tij.”
Berti Memushaj

“Shërbim i jashtëzakonshëm. Efikase, në kohë, miqësore, me kosto efektive. Teknikë të shkëlqyeshëm të mbështetur nga personeli i zyrës shumë i zoti dhe i dobishëm. Shumë e rekomanduar.”
Arben Ismailaj

“Motori i portës u instalua sot dhe ne kemi marrë një dorëzim se si të përdorim portën. Gruaja dhe unë dëshirojmë të falënderojmë Porta Automatike Mario dhe të gjithë personelin për të bërë të lehtë procesin e instalimit dhe pa stres.”
Sajmir Kasapi

“Staf shumë miqësor dhe profesionist në punën e tyre. Faleminderit që kontrolluat me ne pasi u dha shërbimi. Kam pasur një përvojë shumë të mirë me shërbimin herën e fundit. Tekniku ishte shumë i shkathët dhe i dobishëm në gjetjen e zgjidhjeve për portën tonë.”
Skender Hoxha

“Kjo është vetëm një shënim i shpejtë falënderimi për të thënë që ne jemi shumë të kënaqur me shërbimin tuaj. Dje, tekniku juaj mori pjesë në problemin tonë dhe brenda pak minutash adresoi shkakun kryesor të një çështjeje të ndërprerë të mos mbylljes së portës. Sa përvojë e këndshme ishte kjo. Teknologjia ishte profesionale. I sjellshëm dhe një punëtor shumë i mirë për kompaninë tuaj. Të lumtë!”
Suada Mucaj