Na Kontaktoni

Në Porta Automatike Mario ne mund të rregullojmë çdo markë ose model të portës automatike, dhe ne ofrojmë shërbimin 24 orë 7 ditë në javë ndihmë telefonike dhe në rast emergjente ne vijmë në ambjentin ku ju keni problemin dhe ju japim zgjidhje ne kohë rekord.

Informacioni i Kontaktit

Vendodhja

1234 Tirane Shqiperi
}

Orët e hapura të zyrës

24/7 Cdo dite te vitit

Nr. i Kontaktit

+355 68 229 9994

Tel: (+355) 68-229-9994

Ne jemi të gatshëm të bëjmë idetë tuaja realitet

Cili produkt automatizimi është i përshtatshëm për mua?
Produktet tona të Automatizimit janë zgjedhur për t’iu përshtatur situatës tuaj personale. Ne nuk i vendosim klientët tanë në një zgjedhje jo të mirë. Nevojat e klientit tonë janë po aq unike sa janë produktet tona.
Çfarë ndodh nëse kam një problem me portën time?
Telefononi në zyrën tonë në +355 68 229 9994 dhe një nga stafi ynë miqësor do të bëjë çmos për t’ju ndihmuar përmes telefonit, Nëse nuk mund të ndihmojmë përmes telefonit mund të caktojmë një nga teknikët tanë të shërbimit që të vijë tek ju dhe tu japë zgjidhje problemit tuaj.
A mund të marr pjesë rezervë të tilla si telekomanda nga Porta Automatike Mario?
Po, Ne kemi pjesë rezervë për produktet që instalojmë?
A kontrollojnë telekomandat e Porta Automatike Mario lloje te tjera portash?
Po, Ne kemi një gamë të madhe të telekomandave zëvendësuese për një larmi prodhuesish.
A e ofron shërbimin e servisit Porta Automatike Mario?
Po, Ne mund të servisojmë dhe automatizojmë dyert e garazheve me rrota dhe sektoriale kur keni një portë automatike.
Sa kohë duhet për të instaluar dhe automatizuar plotësisht portat e mia?
Koha juaj është shumë e rëndësishme për ju, gjë që e bën atë të rëndësishme për ne. Ne mundohemi të mbarojmë projektin drejt kohës më të shkurtër, megjithëse secili projekt është unik dhe afatet kohore mund të ndryshojnë.
Porta ime është bllokuar, si ta hap?
Në Porta Automatike Mario ne mund të rregullojmë çdo markë ose model të portës automatike, dhe ne ofrojmë shërbimin 24 orë 7 ditë në javë ndihmë telefonike dhe në rast emergjente ne vijmë në ambjentin ku ju keni problemin dhe ju japim zgjidhje ne kohë rekord.