Porta Automatike Mario

Në Porta Automatike Mario ne ofrojmë një nga gamat më të mëdha të pajisjeve të automatizimit të portave të disponueshme në të gjithë Shqiperinë.

Ne kemi mbi 10 vjet përvojë në industrinë e kontrollit të hyrjes dhe mund të sigurojmë këshilla të ekspertëve për t’ju ndihmuar të gjeni zgjidhjen e duhur të portave.

Cfare Ne Ofrojme

Ndërtime Porta Automatike

Ne ofrojmë një gamë të gjërë produktesh me cilësinë më bashkëkohore në të gjithë Shqipërinë.

Aksesorë nga Brendet më të mira në botë

Ne ofrojmë aksesore të ndryshme për projektet që ju dëshironi. Duke filluar nga motorët elektrik por jo vetëm. Tek ne gjeni gjithcka që ju duhet për portën tuaj automatike.

Riparime Porta Automatike

Me shërbimin tonë 24/7 ne ju vijmë në ndihmë c’do problemi që ju keni.

Profili i Kompanisë

Ne jemi krenar që jemi të njohur në të gjithë Shqipërinë për cilësinë, besueshmërinë dhe mbështetjen tonë teknike. Për më shumë informacion në lidhje me Sistemet Automatike të Portave dhe si mund të ndihmojmë me projektin tuaj, na kontaktoni tani.

Hapësit automatik të portës janë hidraulike ose elektromekanike. Hapësit e portave hidraulike përdorin lëngje hidraulike për të funksionuar; Hapësit e portave elektrike përdorin energjinë nga rrjeti elektrik për të funksionuar.

Hapësit automatik të portës drejtohen ose nga vidat ose nga vidhosja, dhe përdorin hapëse krahu ose hapëse nëntokësore.

Portat rrëshqitëse janë një zgjedhje popullore për njerëzit në zona banimi, komerciale dhe industriale për shkak të përfitimeve të tyre të mëdha.

Këto pajisje mekanike mund të automatizohen për tu kyçur dhe zhbllokuar, hapur dhe mbyllur, me një transmetues pa tel ose një pajisje manuale.

Për të siguruar që hapësi automatik i portës suaj do të funksionojë ende pa energji elektrike, prodhuesit i kanë pajisur me panele diellore. Pra, nëse keni një ndërprerje ose dikush ndërpret energjinë në shtëpinë tuaj, porta juaj do të funksionojë siç duhet.

Gjithmonë më të mirët

9

Produkte dhe shërbime superiore

Ne vetëm blejmë dhe instalojmë standardin më të lartë të produkteve të shoqëruar me garanci të jashtëzakonshme dhe shërbime mbështetëse. Sistemet dhe proceset tona të besueshme janë gjithmonë sinonime të besueshmërisë dhe sigurinë.
9

Fleksibiliteti integral

Politika jonë dikton që ne të ofrojmë zgjidhje të shkëlqyera, të bëra sipas kërkesave individuale dhe shpesh unike, ndërsa njohuritë, përvoja dhe furnizuesit tanë të zgjedhur me kujdes na mundësojnë të mendojmë më të mirën për ju.
9

Sigurimi i cilësisë

Standardet tona të sigurimit të cilësisë drejtohen përmes hartimit dhe zbatimit të rregulluar nga brenda të procedurave të brendshme dhe vetë-auditimit. Ne e bëjmë këtë në intervale të rregullta për t’u siguruar që klientët tanë marrin shërbime të sistemit të qasjes të siguruar me cilësi, ditën dhe natën.

Vite ne sherbimin tuaj

Projekte Te perfunduara

F.A.Q – Pyetje me te shpeshta

Në këtë seksion mund të gjeni përgjigje për shumicën e pyetjeve që mund të keni në lidhje me shërbimet tona. Nëse nuk gjeni përgjigjen e pyetje që ju keni, ju lutem na kontaktoni.
Cili produkt automatizimi është i përshtatshëm për mua?
Produktet tona të Automatizimit janë zgjedhur për t’iu përshtatur situatës tuaj personale. Ne nuk i vendosim klientët tanë në një zgjedhje jo të mirë. Nevojat e klientit tonë janë po aq unike sa janë produktet tona.
Çfarë ndodh nëse kam një problem me portën time?
Telefononi në zyrën tonë në +355 68 229 9994 dhe një nga stafi ynë miqësor do të bëjë çmos për t’ju ndihmuar përmes telefonit, Nëse nuk mund të ndihmojmë përmes telefonit mund të caktojmë një nga teknikët tanë të shërbimit që të vijë tek ju dhe tu japë zgjidhje problemit tuaj.
A mund të marr pjesë rezervë të tilla si telekomanda nga Porta Automatike Mario?
Po, Ne kemi pjesë rezervë për produktet që instalojmë?
A kontrollojnë telekomandat e Porta Automatike Mario lloje te tjera portash?
Po, Ne kemi një gamë të madhe të telekomandave zëvendësuese për një larmi prodhuesish.
A e ofron shërbimin e servisit Porta Automatike Mario?
Po, Ne mund të servisojmë dhe automatizojmë dyert e garazheve me rrota dhe sektoriale kur keni një portë automatike.
Sa kohë duhet për të instaluar dhe automatizuar plotësisht portat e mia?
Koha juaj është shumë e rëndësishme për ju, gjë që e bën atë të rëndësishme për ne. Ne mundohemi të mbarojmë projektin drejt kohës më të shkurtër, megjithëse secili projekt është unik dhe afatet kohore mund të ndryshojnë.
Porta ime është bllokuar, si ta hap?
Në Porta Automatike Mario ne mund të rregullojmë çdo markë ose model të portës automatike, dhe ne ofrojmë shërbimin 24 orë 7 ditë në javë ndihmë telefonike dhe në rast emergjente ne vijmë në ambjentin ku ju keni problemin dhe ju japim zgjidhje ne kohë rekord.