Sherbimet ne Porta Automatike Mario

Porta Automatike Mario do të vazhdojë të shkëlqejë në kuptimin tonë të plotë të nevojave të secilit klient për furnizimin dhe instalimin e sistemeve e portave të automatizuara me cilësi të lartë, të personalizuar në të gjithë Shqipërinë.

Lider ne Cilesi

N

Përsosmëri në çdo nivel

g

Integriteti & Përgjegjësi

~

Produkte & Shërbime Superiore

Njohuri të Gjëra & të Azhornuara

n

Një Kuptim i Plotë i Kërkesave Individuale

Ne Krijojme Sigurine Tuaj te Perjetshme

Porta Automatike & Barriera

Ne krenohemi me reputacionin tonë për integritet dhe do të sigurojmë informacion të sinqertë kur rekomandojmë zgjidhjet e duhura për klientët tanë, të mëdhenj apo të vegjël. Ky integritet përfshin çdo aspekt të biznesit tonë, nga produkti te furnizuesi dhe nga mbështetja teknike te komunikimi. Pasioni ynë për industrinë e Portave Automatike është i jashtëzakonshëm!
 • Hapëse portash
 • Hapësira me sisteme diellore
 • Tastiera
 • Kontrollet e rrjetit 3G / 4G
 • Kontroll i hyrjes me anë të Smartphone
 • Hyrja për këmbësorët
 • Kontrollet e aksesit të Daljes dhe Sigurisë
 • Barrierat Automatike
 • Hapëse industriale të dyerve
 • Shtylla Sigurie

Sistemet e Parkimit & Kontrolli i Hyrjes

Me gati 10 vjet përvojë në çdo aspekt të kontrollit të hyrjes, Porta Automatike Mario është në gjendje të ofrojë këshilla aktuale dhe eksperte për të gjithë mënyrat e klientëve. Ne me entuziazëm trajtojmë sfidat, duke përdorur njohuritë tona të gjera për të zgjidhur shpesh probleme unike për llogari të mëdha dhe të vogla.
 • Hyrja në Parkun e Makinave
 • Hyrja në kartelë dhe “token”
 • Sistemet e Swipe Card dhe Fob
 • Sistemet e hyrjes dhe daljes së biletave
 • Sistemet VOIP
 • Konfigurimi i plotë i sistemit
 • Të gjithë aksesorët dhe funksionet, përfshirë telekomandat

Projekte Komerciale & Industriale

Nga fillimet e tij si biznes garazhi te një prej kompanive kryesore në Shqipëri për automatizimin e portave, Porta Automatike Mario gëzon rritje të vazhdueshme si në shitje ashtu edhe në reputacion, ku përgjegjësia e korporatave ose kthimi i komunitetit është i lartë në listën tonë të përparësive, së bashku me njohuritë dhe përvojën, trajnimi i vazhdueshëm i stafit dhe kujdesi ndaj klientit.
 • Shërbimet e kontrolluara nga qeveria
 • Studio
 • Shkolla
 • Komplekset e Njësive
 • Vila
 • Garazhe Parkimi
 • Komplekset private
 • Qendrat Tregtare
 • Qendrat Mjekësore dhe Shëndetësore
 • Multiplekset industriale

Marrëveshjet Tregtare për Mirëmbajtje

Me ekspertizën dhe përvojën e nevojshme për të furnizuar dhe instaluar produktet tona në infrastrukturë të madhe ose në ambiente të shumta private dhe / ose shtetërore, Porta Automatike Mario përdor metoda të provuara dhe të testuara por fleksibile për të menaxhuar llogaritë tona të mëdha.
 • Residenciale
 • Shtëpi dhe Banesa
 • Stacionet dhe Fermat
 • Vila & Blloqe Lagjesh (Akra)